Uitdaging & Innovatie verbeeld met Slackline Show tijdens jaarcongres van SRO

Aanleiding

Op woensdag 8 november kwamen professionals bijeen in de iconische Koepel in Haarlem voor het jaarlijkse SRO congres. Dit jaar stond in het teken van ‘innovatie’, een thema dat goed bij het LowLines Collective collectief past. Met een opkomst van 150 wethouders, raadsleden en gemeenteambtenaren en georganiseerd door Cupola XS en Zinin! Events, was het een dag vol inzicht en inspiratie.

De Uitdaging van Innovatie

Een hoogtepunt van het congres was de demonstratie van Jeroen Cuppen, die op 20 meter hoogte over de koepel liep. Dit was niet alleen een staaltje van lef en vaardigheid, maar symboliseerde ook de uitdagende reis van innovatie. Samen met Tjeerd en Wouter werd dit zorgvuldig voorbereid, inclusief technische en veiligheidsaspecten, wat de essentie van ons werk bij LowLines Collective benadrukt.

Het Thema van de Dag

Het congres, gericht op ‘Ontdek de kracht van innovatie’, bood een platform voor het bespreken van de toekomst in een snel veranderende wereld. Belangrijke thema’s waren beweging, sport, gebouwenbeheer en positieve gezondheid. Experts deelden inzichten over trends in het beheer en de exploitatie van gemeentelijk vastgoed en het organiseren van sport- en beweegactiviteiten, waarna interactieve sessies een verdiepende blik wierpen op onze visie voor de toekomst.

Inspirerende Sessies

De dag werd verder verrijkt met stimulerende verhalen en sessies. De krachtige woorden van Arno Hermans, die Nelson Mandela’s quote omdraaide – “The world has the power to change sport” – echoën nog na en belichamen de geest van innovatie die ze nastreven.

Afsluiting

Onze dank gaat uit naar iedereen die aanwezig was en bijdroeg aan deze dag vol inzichten. We zijn vooral dankbaar voor de ondersteuning van Cupola XS, Zinin! Events en NV SRO, die dit evenement mogelijk maakten. Deze dag herinnerde ons eraan dat ware innovatie schuilt in zowel de grote doorbraken als in de kleine, moedige stappen die we dagelijks zetten.

Conclusie

Bij LowLines Collective zetten we ons onvermoeibaar in voor innovatie, zowel binnen de sport als daarbuiten. We kijken vol verwachting uit naar toekomstige projecten en naar de voortdurende groei van onze gemeenschap en de sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *