Over LowLines

Maak kennis met het LowLines collective: Enthousiaste slackliners verenigd uit het oosten van Nederland.

Ben je klaar om de wereld van evenwicht, kunsten en kameraadschap te betreden? Zoek niet verder LowLines is een gepassioneerd collectief van slackliners gevestigd in het oostelijke deel van Nederland.

Toegewijd aan het verleggen van de grenzen van evenwicht en het tarten van de zwaartekracht, brengt LowLines een groep enthousiaste individuen samen die een liefde voor slacklining delen. Met een focus op het creëren van onvergetelijke highlining-Shows en het bevorderen van een gemeenschapsgevoel, maakt dit collectief indruk in de wereld van extreme sporten.

Van gespannen lijnen over adembenemende landschappen en gebouwen tot gedurfde Show & Hoogtekunsten die zowel lichaam als geest uitdagen, LowLines staat aan de voorhoede van het promoten van deze boeiende discipline. Via hun evenementen en Show inspireren ze niet alleen mensen, maar benadrukken ze ook het belang van veiligheid en techniek in de sport.

Kijk op Shows & Hoogtekunst en Creëer Samen met ons Hoogtepunten

LowLines is meer dan alleen een collectief van Slackliners 😉 het is een hechte groep van gelijkgestemde individuen die geloven in het ondersteunen van elkaars groei en ontwikkeling. Door mensen met diverse achtergronden en vaardigheidsniveaus te verenigen, creëren ze een omgeving waar iedereen kan leren, verbeteren en hun unieke perspectieven kan delen.

In het levendige wereld waar kunst, cultuur en atletisch vermogen samenkomen, is een opmerkelijk partnerschap gevormd. Een brug tussen hartkloppende highlines en ontzagwekkende circuskunsten, onze samenwerking met Vasim Circus Space belichaamt de geest van innovatie en gemeenschap. Onze gezamenlijke visie is niet alleen om buitengewone ervaringen te creëren, maar ook om een baken van ondersteuning te zijn voor diverse culturele, sociale en sportieve initiatieven.

Terwijl we dit nieuwe hoofdstuk betreden, zijn we vastbesloten om professionele ondersteuning te bieden die zowel de productie als de artistieke sferen beslaat. Onze toewijding aan uitmuntendheid sluit naadloos aan bij de aspiraties van Vasim Circus Space. Samen streven we ernaar een creatief tapijt te weven dat levens verrijkt en het toneel vormt voor adembenemende optredens.

Of je nu een ervaren slackliner bent die je vaardigheden wilt verbeteren, of een nieuwsgierige beginner die graag de kunst van evenwicht wil verkennen, LowLines verwelkomt je met open armen. Sluit je aan bij deze groep van avonturiers, artiesten en evenwichtsliefhebbers terwijl ze blijven herdefiniëren wat mogelijk is.