Shows & Hoogtekunst

Welkom bij LowLines – Creëer Samen Hoogtepunten!

Bij LowLines zijn we ongelofelijk trots op wat we hebben bereikt. Onze passie voor hoogtekunst heeft ons geleid naar ongelooflijke momenten en avonturen die we graag met jou willen delen. We kijken vol verwachting uit naar de toekomst, met nog meer inspirerende shows in het vooruitzicht.

Een uniek verhaal elke keer weer

Elke locatie heeft zijn eigen unieke verhaal, en wij hebben de kunst om dat verhaal te vertellen op een manier die je nog nooit hebt gezien. Onze getalenteerde artiesten lopen op hoogtes van 20 plus meter en balanceren op lijnen die variëren van 70 tot 300 meter lang. Dit is hoogtekunst in zijn meest spectaculaire vorm.

Show op het NYMA terrein in Nijmegen

Gepersonaliseerde Shows voor Elke Locatie

Bij LowLines geloven we in maatwerk. We ontwikkelen graag shows die perfect passen bij jouw wensen en de locatie. Onze getalenteerde en gedurfde artiesten zijn er klaar voor om je publiek te verbazen en een onvergetelijke ervaring te bieden.

Show tijdens Pink Wednesday 4 Daagse

Voeg je bij ons in de lucht

Wij bieden niet zomaar een voorstelling; we nodigen je uit om samen hoogtepunten te creëren. Als je klaar bent voor een ervaring die de zwaartekracht tart en verwachtingen overtreft, dan wacht LowLines op je. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we samen iets buitengewoons kunnen creëren. We horen graag van je! Je kunt ons bereiken via e-mail op slackline@lowlines.nl of telefonisch op 0646090219.

Landmarken verbinden met kunst

Stel je een sierlijke lijn voor die een verbinding legt tussen een oude kerk en moderne hoogbouw, tot het majestueus spannen van een lijn over een stadion. Met LowLines zijn dergelijke boeiende contrasten geen dromen; het is onze expertise. De open lucht is ons canvas en we leggen graag verbindingen door het oude met het nieuwe te combineren.

Binnen voorstellingen? Absoluut!

Hoewel de open lucht ons primaire canvas is, zijn we er niet aan gebonden. Stel je voor dat onze artiesten hun adembenemende vaardigheden in een groot binnen ruimte brengen, en een grote hal of ruim atrium veranderen in een theater van balans en finesse. Als de ruimte groots is, staan wij op.

Ontdek het ondenkbare met LowLines

Onze belofte is om het onvoorstelbare werkelijkheid te maken. Laten we samen herinneringen en hoogtepunten creëren. Laat ons jouw evenement naar nieuwe hoogten tillen. We kunnen niet wachten om met jou de lucht in te stijgen!