Spectaculaire Slackline Show bij de opening van de Vasim Circus Space:

Een Overzicht van een Onvergetelijke Dag!

De Aankondiging

Het idee was helder en ambitieus. Ons voorstel om een acrobatische slackline-show te houden bij de NYMA, zoals uiteengezet in ons projectvoorstel, was het begin van een geweldig avontuur. We zijn ongelofelijk trots op wat we hebben bereikt. We kijken vol verwachting uit naar toekomstige projecten en zijn enthousiast om meer inspirerende shows te creëren. Elke locatie heeft zijn eigen verhaal, dat op een unieke manier verteld kan worden.

Voorbereidingen in Volle Gang

De daadwerkelijke voorbereiding begon op 5 oktober. Het ophangen van de slackline was een uitdaging die het team met enthousiasme en slackliners aanging. Elk detail werd zorgvuldig overwogen om het publiek een veilige en spectaculaire ervaring te bieden. De lijn hing 26 meter hoog en 85 meter lang met ankerpunten die om boven op de Nyma water toren (Een monument) en halverwege de Vasim Schoorsteen bevestigd waren.

Het Hoogtepunt: De Show

Toen 6 oktober 17:20 uur naderde, was de spanning te snijden. Maar toen de artiesten met hun acrobatische toeren de slackline betraden, wist iedereen dat dit een evenement was dat nog lang in het geheugen zou blijven hangen. Het publiek was overweldigd door het talent en de durf van onze performers.

Aandacht in de Media

Ons evenement ging niet onopgemerkt voorbij. Gerenommeerde kranten zoals het AD en De Gelderlander besteedden aandacht aan de opening van de Vasim Circus Space en ons unieke optreden.

De rest van het avontuur

Ook na de show bleef de slackline het middelpunt van de belangstelling. Velen waagden de uitdaging en probeerden zelf over de lijn te lopen. Ook kregen we veel wind op zaterdag wat de uitdaging om de lijn te trotseren alleen maar mooier maakte. Een humoristische noot was dat er meldingen binnenkwamen bij de politie over mensen die “over een stroomkabel” zouden lopen.

Een Dankwoord

Namens het LowLines Colletive willen we iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit voor ons zo bijzondere project hartelijk bedanken. Zonder jullie inzet was dit alles onmogelijk geweest. De realisatie van dit evenement was een groepsinspanning, en er zijn veel partijen en mensen die we willen bedanken en in het bijzonder:

Vasim Circus Space: Voor hun onvoorwaardelijke steun en het bieden van een geweldige locatie.

Beheerders en eigenaren van de Vasim: Lingotto de KlokGroep en Fit vastgoed beheer

NYMA Makerspace voor hun samenwerking en het mogelijk maken van dit project

NYMA Outdoor Gym: Voor hun samenwerking en bijdrage aan dit evenement.

De bouwkundigen: Zowel Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau als Vandelaar | Advies -en ingenieursbureau voor hun advies en beoordeling van het plan verdienen onze dank voor hun expertise en ondersteuning.

Jonas Konijnenberg en Samsmovement voor de Foto,s

Tot Slot

Het Lowlines Collective is buitengewoon trots op deze prestatie. De reacties, de aandacht van de media en de algehele ervaring waren onvergetelijk. Wij kijken uit naar meer van zulke evenementen in de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *